Ga direct naar inhoud

Klassiek ballet selectiegroep 7-11 jaar

Voor kinderen met ambitie en talent.

Wil je  van je hobby je beroep maken? De selectiegroep van Pier K bereid je hierop voor. Wil je een echte danser of danseres worden, dan zal je auditie moeten doen aan een dansacademie. In dat geval is het mooi als je bij Pier K al bij de selectiegroep hebt gezeten. Ook kinderen die ballet gewoon fantastisch vinden zijn van harte welkom. De selectieklas is speciaal gevormd voor getalenteerde, enthousiaste en gemotiveerde balletleerlingen. 

Pier K kan met trots zeggen dat zij één van de weinige dansscholen is waar balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding; een enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen.

Praktisch

Toelating in overleg met de docent en na fysieke keuring.

Richtlijnen kleding voor meisjes: zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Been- of enkelwarmers zijn niet toegestaan in de les. Rokjes, vestjes graag in overleg met de docent. Het is belangrijk om lang haar opgestoken te dragen tijdens de les.

Richtlijnen kleding voor jongens: Een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10

Tarief 8 termijnen á € 44,74
Of eenmalig € 347,50
Cursus Klassiek ballet selectiegroep 7-11 jaar RK10008-02
Datum 9 sep 2022 t/m 26 mei 2023
Dag vrijdag
Tijd 15:45:00 t/m 17:00:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
Aantal lessen 30
Leeftijd 7 t/m 11 jaar
Discipline Dans, Klassiek ballet
Cursus Code
RK10008
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday