Ga direct naar inhoud

Musical voor-selectie 12-15 jaar

Verder ontwikkeling van basisvaardigheden in de vakken dans, zang en theater.

Ben je super gemotiveerd ? Wil je het besteerder ontwikkeling van basisvaardigheden in de vakken dans, zang en theater. uit jezelf halen?. Sta je te trappelen om iets nieuws te leren ? Voor deze leerlingen die zichzelf tot het uiterste willen uitdagen hebben wij de selectieklas 12-15 jaar. In deze klas focussen wij op het verder ontwikkelen van basisvaardigheden in de vakken dans, zang en theater. In deze klas richten wij ons op je individuele ontwikkeling en welke stappen je nodig hebt om weer verder door te groeien. Wat we van je verwachten is dat je altijd aanwezig bent in de lessen en je je huiswerk en al onze adviezen heel serieus neemt. 

Deze klas is een goede voorbereiding op onze musicalproductiegroep.

Praktisch

Kleding: effen zwarte legging/joggingbroek, zwart hemdje of balletpakje met brede bandjes, of zwart T-shirt, zwarte sokken. Alles zonder opdruk. Liefst aansluitend model. Mochten er dansschoenen nodig zijn dan hoor je dit via de dansdocent.
Alle leerlingen hebben voor hun les een multomap nodig om lesmateriaal in te bewaren.

Alle docenten van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer hebben een kunstvakopleiding afgerond en hebben zelf in het theater gestaan of treden nog steeds op. De cursus wordt feestelijk afgesloten met een korte voorstelling, in één van de theaterzalen van Pier K tijdens ons JeugdTheaterSchoolfestival (cursusprijs is exclusief kaartverkoop eindvoorstelling à €3,50 per kaartje). 

Tarief 8 termijnen á € 55,04
Of eenmalig € 427,50
Cursus Musical voor-selectie 12-15 jaar RK10858-01
Datum 10 sep 2022 t/m 3 jun 2023
Dag zaterdag
Tijd 11:00:00 t/m 13:00:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 12 t/m 15 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Theater & Musical, TM_MUSICAL
Cursus Code
RK10858
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday