Ga direct naar inhoud

Filosofiecafé 5 bijeenkomsten

Met elkaar in gesprek over actuele, (kunst)historische en maatschappelijke onderwerpen.

Het Filosofiecafé is een conversatiegroep waar actuele, (kunst)historische en maatschappelijke onderwerpen in een filosofisch kader kunnen worden besproken. Denk je scherp en vind je het fijn om op een beschaafde en filosofische manier met anderen van gedachten te wisselen? Dan is Het Filosofiecafé wellicht iets voor jou!

Centraal in deze bijeenkomsten staan eruditie en eloquentie en dit alles met de volle aandacht en het respect voor de tegenargumentatie. Leidend in de gekozen thema’s bij de bijeenkomsten zijn niet de zoektocht naar conclusies of de waarheid, maar het plezier van het vrije denken. Er is een gespreksleider aanwezig tijdens de bijeenkomsten die zorgt voor helderheid in het gesprek. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema als kader.

Praktisch

Het Filosofiecafé vindt eenmaal per maand plaats in het Pier Kafé in Nieuw-Vennep. Losse deelname aan de workshops is duurder dan een aaneengesloten reeks van vijf data.

Tarief € 50,00
Cursus Filosofiecafé 5 bijeenkomsten RK10869-02
Datum 2 feb 2020 t/m 5 jul 2020
Dag zondag
Tijd 15:00 t/m 17:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
Aantal lessen 5
Leeftijd 60 t/m 99 jaar
Discipline Cultuurgeschiedenis, Kijk op Kunst  & Literatuur
© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday