Ga direct naar inhoud

Ballet barre workout

Een actieve les waarin dans, pilates, fitness en yoga gecombineerd wordt!

Ballet Barre workout is een combinatie van verschillende soorten dans, pilates, fitness en yoga. Een actieve les waar veel aandacht is voor de houding, kracht en lenigheid. Dit alles doen we op wisselende muziek met afwisselende oefeningen waardoor een les nooit hetzelfde is!

De Power Barre les duurt 60 minuten en heeft een duidelijke opbouw. Zo komen de verschillende elementen van ballet, fitness, pilates en yoga samen.

De eerste helft van de les beginnen we in het midden met een korte warming up waarin het lichaam wordt geactiveerd. Vervolgens gaan we verder aan de barre waar oefeningen worden gedaan afgeleid van het ballet maar op een meer dynamische fitness achtige manier. Er is geen kennis voor ballet nodig voor de barre – de oefeningen zijn meestal parallel en de docent doet mee.

De tweede helft van de les is de vloerserie waar we de bekende bbb (billen, benen, buik) trainen. Dit gebeurt altijd met verschillende oefeningen uit pilates, fitness of ballet krachttraining. We werken met gewichtjes en resistance bands om het optimale uit het lichaam te halen.

Tarief < 21 jaar
10 termijnen á € 8,03
Of eenmalig € 78,00

> 21 jaar
10 termijnen á € 9,68
Of eenmalig € 94,00
Cursus Ballet barre workout RK10912-02
Datum 16 mrt 2021 t/m 1 jun 2021
Dag dinsdag
Tijd 18:30 t/m 19:30uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Docent
geen afbeelding beschikbaar
Mercédes Go
Aantal lessen 10
Leeftijd 18 t/m 99 jaar
Discipline Dans, yoga & pilates, Klassiek ballet
Cursus Code
RK10912
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday