Ga direct naar inhoud

Wedstrijdklas dans

Een stevige en uitdagende klas voor leerlingen die genieten van dans.

Deelnemen aan een danswedstrijd biedt dansers een leuke en spannende kans om naar een gezamenlijk doel te werken en trots te zijn op je dans. Het bevordert loyaliteit, teamwork, een sterker verantwoordelijkheidsgevoel en een hoger niveau van prestatievaardigheden. Dansers ontmoeten andere dansers en docenten uit het hele land, smeden sterkere banden met hun teamgenoten en maken vrienden voor het leven.

Dansers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom om te auditeren voor het wedstrijdteam. Audities worden beoordeeld door de docenten. Uitgekozen auditanten ontvangen een aantal dagen na de auditie een uitnodiging voor het wedstrijdteam. De dansers in het wedstrijdteam moeten wekelijks repeteren (90 minuten). Tijdens de repetities werken we aan techniek, flexibiliteit en performance. We werken aan een groepschoreografie tijdens het eerste uur en gebruiken het laatste half uur voor solo's. Er zijn vele danswedstrijden, dus we kijken welke het beste aansluit bij ons wedstrijdteam.

Het wedstrijdteam is een spannende uitdaging voor dansers om hun skills verder te ontwikkelen, niet alleen qua techniek, maar ook qua performance. De focus in deze les ligt vooral op plezier en verbeteren, al is winnen natuurlijk ook leuk!

Praktisch

Op de dag van de wedstrijd spreken we minimaal een uur voor aanvang af op de wedstrijdlocatie. Kostuums en make-up worden van tevoren gecoöordineerd en supporters zitten in de zaal. Aan het einde van de wedstrijddag is een ceremonie waarin de dansers hun trofee of medaille ontvangen.

Schrijf je vóór 1 augustus in en ontvang 5% zomerkorting Klik hier voor de voorwaarden
Tarief < 21 jaar
10 termijnen á € 31,41
Of eenmalig € 305,00

> 21 jaar
10 termijnen á € 38,00
Of eenmalig € 369,00
Cursus Wedstrijdklas dans RK10931-01
Datum 3 sep 2021 t/m 20 mei 2022
Dag vrijdag
Tijd 16:30 t/m 18:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Docent
Aantal lessen 30
Leeftijd 12 t/m 25 jaar
Discipline Musical, Theater & Musical
Cursus Code
RK10931
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday