Ga direct naar inhoud

Instagram Filters maken

Maak je eigen Instagram filters!

In deze korte online cursus van vijf lessen gaan we onze eigen maskers en filters voor Instagram maken! We gaan werken met kleuren filters, bewegende 3D objecten en meer. Aan het eind van de cursus gaan we de filters op je eigen Instagram account zetten zodat je ze daar kunt gebruiken en delen met anderen.

Elke les bestaat uit twee delen. De eerste helft doe je zelf in je eigen tijd, aan de hand van een instructiefilmpje waarin precies uitgelegd wordt wat je moet doen. De tweede helft is een online bijeenkomst van een uur waarin de docent de stof behandeld, je vragen kunt stellen en elkaars creaties bekijkt.

Praktisch

De lessen vinden online plaats vanuit je eigen kamer. De online bijeenkomsten duren een uur op een vast moment in de week via Microsoft Teams. Wekelijks wordt er een instructiefilmpje gedeeld zodat je ook in je eigen tijd ermee aan de slag kan. De filters en maskers worden gemaakt via een gratis programma SparkAR. Voor deze cursus heb je geen ervaring met programmeren of 3D modelleren nodig.
Om mee te doen heb je het volgende nodig:
* Een Facebook/Instagram account
* Een computer (PC of Mac)
* Een smartphone waarop de SparkAR player geïnstalleerd kan worden

Schrijf je vóór 1 september in en ontvang 5% zomerkorting Klik hier voor de voorwaarden
Tarief < 21 jaar
10 termijnen á € 4,42
Of eenmalig € 43,00

> 21 jaar
10 termijnen á € 5,35
Of eenmalig € 52,00
Cursus Instagram Filters maken RK10933-01
Datum 1 sep 2020 t/m 29 sep 2020
Dag dinsdag
Tijd 19:00 t/m 20:00uur
Docent
geen afbeelding beschikbaar
Jan Bijster
Aantal lessen 5
Leeftijd 14 t/m 99 jaar
Discipline Fotografie & Media, Workshops
© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday