Ga direct naar inhoud

Extra

De Beste Band banner

Pier K biedt diverse cursussen speciaal voor mensen met een beperking. Hieronder vind je de verschillende cursussen en een link naar de cursuspagina voor meer informatie. Heb je vragen over ons aanbod, kom dan eens langs of neem contact op met de Informatiebalie.

Theater Extra

Deze cursus is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking die van toneel spelen houden. Je gaat alles leren wat bij toneel spelen komt kijken, zoals zelf toneelstukjes verzinnen. Meer informatie over de cursus Theater Extra.

De Beste Band

In een gezellige, relaxte sfeer leer je allerlei liedjes spelen en zingen. Natuurlijk wordt er één keer per jaar opgetreden voor publiek. De Beste Band is speciaal opgericht voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Meer informatie over De Beste Band.

Keramiek Extra

In het lichte atelier van Pier K Nieuw-Vennep geven we een cursus Keramiek speciaal voor mensen met een beperking. Deelnemers gaan aan de slag met klei en glazuren om bijvoorbeeld mooie schalen te maken. Meer informatie over de cursus Keramiek Extra.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday