Ga direct naar inhoud

Hoofddorp aan Zee

Hoofddorp aan Zee ontvangt cheque van €7.500,-

De Lions Club Haarlemmermeer- Ringvaart en Lions Club Haarlemmermeer Host hebben vorig jaar op 3 september een Meerspinning evenement georganiseerd op het Raadhuisplein in Hoofddorp waar gefietst kon worden voor het goede doel: Hoofddorp aan Zee. Hoofddorp aan Zee is geïnitieerd door Pier K/ Het Cultuurgebouw en is er special voor kinderen die in de zomer niet op vakantie kunnen. Tijdens Hoofddorp aan Zee kunnen die kinderen een week lang onder begeleiding van kunstenaars en coaches, samen creatief en actief bezig zijn. Daarnaast worden in deze week talenten van kinderen ontdekt, gestimuleerd en ontwikkeld. In totaal is €7.500,- bij elkaar gefietst. De cheque werd dinsdag 21 mei in het prachtige decor van de Fruittuinen namens de Lions Club Haarlemmermeer door wethouder Mieke Booij van o.a. Zorg, Welzijn en Sport uitgereikt aan directeur-bestuurder van Het Cultuurgebouw Arjen Davidse. De opbrengst komt ten goede voor de organisatie van Hoofddorp aan Zee editie zomer 2019.

Uitreiking cheque Hoofddorp aan Zee

Hoofddorp aan Zee 2019
Hoofddorp aan Zee Junior (kinderen 9 t/m12 jaar) vindt plaats op 15 t/m 18 juli. Hoofddorp aan Zee XL (kinderen 12 t/m 15 jaar) vindt plaats op 22 t/m 25 juli. De inschrijfkosten zijn € 40,- per kind. Mocht het inschrijfgeld een probleem zijn, kunt u terecht bij Stichting Leergeld. Voor meer informatie en inschrijven: www.kinderenaanzee.nl.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday