Ga direct naar inhoud

KinderKunstAcademie

Welkom bij de KinderKunstAcademie, waar ieder kind een kunstenaar is! In onze mooie ateliers leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je tekent, schildert, boetseert, glazeert, maakt animatie- en stop motion filmpjes en nog veel meer. Je werkt met leeftijdsgenoten, op je eigen niveau. Je krijgt les van kunstenaars die je op een andere manier leren kijken. We gaan dingen doen die je niet voor mogelijk houdt!

Tekenen & schilderen +

Trek je oude kleren aan en maak prachtige schilderijen en tekeningen! We hebben verf, houtskool, verschillende soorten krijt, kleurpotlood, inkt en ecoline en we gebruiken iPads met tekenprogramma’s of om stop-motion filmpjes mee te maken. Je krijgt opdrachten die je soms alleen maakt en soms met de groep.
Meer informatie over de cursussen Tekenen & schilderen +.

Medialab

Heb je zin om in een supercool Medialab games te ontwerpen? Om videoclips, stop motion- en animatie filmpjes te maken? Of leer je graag de fijne kneepjes van een echte fotograaf?  Kom dan naar het Medialab van Pier K. De docent heeft een praktische en creatieve aanpak. Jouw werk bewaar je in je eigen digitale portfolio. 
Meer informatie over het Medialab.

Beeldhouwen en boetseren+

Wil je graag met je handen werken? Boetseren en glazuren, dingen maken, ontwerpen en bouwen. Dan is beeldhouwen en boetseren echt iets voor jou! Beelden maken kan op zoveel verschillende manieren, met piepschuim en ijzerdraad, met klei of karton. 
Meer informatie over de cursus Beeldhouwen en boetseren+.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday