Ga direct naar inhoud

Kleine Pier

Muziek op Schoot 2019

Kleine Pier is er speciaal voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters die met elkaar of met hun papa of mama muziek maken, dansen, zingen, toneelspelen, schilderen of kleien. Plezier staat voorop en de aangeboren nieuwsgierigheid van kinderen wordt volop aangemoedigd. Kleine Pier is een creatieve ontdekkingstocht naar wat kinderen aanspreekt terwijl ze leren door te spelen, te bewegen, te luisteren, te ontdekken en te imiteren.

Muziek op schoot

0-3 jaar. Samen vertrouwde liedjes zingen, nieuwe liedjes leren en muzikale spelletjes doen die passen in het dagelijkse leven van het kind. Meer informatie Muziek op schoot.

Peuterdans

2-3 jaar. Peuters dansen in deze cursus samen met een ouder/verzorger in een echte, grote danszaal. Meer informatie Peuterdans.

Kleuterdans

4-5 jaar. We gaan dansen, springen en huppelen. Met liedjes en verhaaltjes zorgen we voor de nodige lichaamsbeweging. Meer informatie Kleuterdans.

Kleutermuziek

4-5 jaar. Kleuters zingen liedjes, dansen, leren de basisprincipes van muziek kennen en spelen op instrumenten. Meer informatie Kleutermuziek.

Kleuterkunst

4-5 jaar. Ondersteund door muziek, liedjes en verhalen gaan we tekenen en schilderen. Meer informatie Kleuterkunst.

Kleutertheater

4-5 jaar. Hoe loopt een prins of hoe beweegt een spook? Op een speelse manier maken kleuters kennis met theater. Meer informatie Kleutertheater.

Mini stars

5-6 jaar. Met bekende musicalliedjes dansen en zingen we er op los.Speciaal voor kleuters die de hele dag zingen en dansen. Meer informatie Mini stars. 

Peutermix

3-4 jaar. Muziek maken, dansen, tekenen, schilderen en toneelspelen voor peuters. Meer informatie Peutermix.

Kleutermix

4-6 jaar. Muziek maken, dansen, tekenen, schilderen en toneelspelen voor kleuters. Meer informatie Kleutermix.

Mini instrumenten

4-5 jaar. De eerste stapjes op een instrument. Iedere week een half uur les met zijn tweeën. Meer informatie over de Mini instrumenten.  

Peuterkunst

3-4 jaar. Peuters laten hun fantasie de vrije loop naar aanleiding van een prentenboek of een versje. Zij gaan aan de slag met verf, krijt en klei. Meer informatie Peuterkunst.

Kinderkoor

4-5 jaar. Een gezellig kinderkoor voor de allerkleinsten. Er worden verschillende soorten liedjes gezongen: oude en nieuwe, vrolijke, gekke en mooie, Nederlandse en buitenlandse. We spelen samen ook regelmatig op instrumenten. Meer informatie kinderkoor.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday