Ga direct naar inhoud

Meest gestelde vragen

Hoe meld ik mij af voor een les of cursus?

Bij ziekte of verhindering voor een les of cursus, verzoeken wij je altijd te bellen naar de Informatie & Tickets balie, 023 566 9565. Ongeacht de plaats waar de les of cursus gegeven wordt.

Hoe geef ik wijzigingen door?

Wijziging van je telefoonnummer en andere contactgegevens; graag op tijd en juist doorgeven aan de Informatie & Tickets balie, zodat we je zo snel mogelijk kunnen bereiken als een les of cursus moet worden afgebeld. Voor het afmelden van een les maken wij gebruik van sms.

Kan in tussentijds uitschrijven voor een cursus?

Tussentijds uitschrijven is alleen mogelijk bij verhuizing of wanneer er sprake is van een medische indicatie. Uitschrijving dient altijd schriftelijk (of via mail) te gebeuren. Indien u meer dan een jaar reguliere muziekles gevolgd heeft, kan uitschrijving per maand worden gedaan, in achtneming van één maand opzegtermijn. Ook dit dient schriftelijk te gebeuren.

Kan ik ook om de week een les volgen?

Het is mogelijk om ‘om de week les’ te volgen voor leerlingen van 13 jaar en ouder (niet voor HaFa). Het ‘om de week lesschema’ staat op onze website onder cursussen/lesrooster.

Hebben jullie ook een plattegrond van Pier K?

Bij de ingang van ons gebouw in Hoofddorp en Nieuw-Vennep vind je op de informatieborden een plattegrond. Daarnaast vind je op deze pagina de plattegronden van Pier K Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Kan ik studentenkorting krijgen bij Pier K?

Bij Pier K is het mogelijk studentenkorting te krijgen.
Bent u op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volgt u een volledige dagstudie? Dan komt u in aanmerking voor een studentenkorting van 25% op alle cursussen.
De voorwaarde is dat u een kopie van uw collegekaart (met pasnummer en studiejaar) of een kopie
van het bewijs van inschrijving van de onderwijsinstelling vóór 15 september van het betreffende
seizoen opstuurt naar Pier K, Postbus 110, 2130 AC Hoofddorp of een e-mail sturen naar
info@pier-k.nl. Maak op de kopie van de inschrijving alle niet relevante gegevens onleesbaar. U kunt
hiervoor de app van de overheid gebruiken KopieID. 

Waar staan de algemene voorwaarden van Pier K?

De algemene voorwaarden vind je onder: Cursussen. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Kan ik ook gebruik maken van Stichting Leergeld Haarlemmermeer?

Voor ouders die niet zelf de buitenschoolse activiteiten van hun kinderen kunnen financieren biedt Stichting Leergeld Haarlemmermeer een vangnet. Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl/haarlemmermeer of bel 06 29352218.

Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden van Pier K nieuws?

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze ontwikkelingen op het gebied van cursussen, workshops, voorstellingen en leuke activiteiten. Meld je dan via deze link aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief via onze website.

Wanneer ik inschrijf voor een lopende cursus wordt het tarief dan verrekend?

Wanneer je je via de website inschrijft voor een lopende cursus wordt het tarief naar rato verrekend. Op de factuur komt het verrekende bedrag vermeld. Vermeld in het opmerkingenveld wat uw aanvangsdatum is.

Tips of suggesties?

Wij zijn altijd benieuwd naar je mening, op- en/of aanmerkingen. Mail de Informatie & Tickets balie of bel met 023 566 95 65, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. 

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday