Ga direct naar inhoud

Hoofddorp aan Zee

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Doe dan mee met Hoofddorp aan Zee!

Aankomende zomervakantie organiseert Het Cultuurgebouw de vijfde editie van Hoofddorp aan Zee. In de beleeftuin naast kinderboerderij de Boerenzwaluw in Hoofddorp gaan we tekenen, schilderen, sporten, dansen, muziek maken en nog veel meer leuke dingen! Een breed aanbod aan materialen en professionele kunstdocenten en andere begeleiders biedt kinderen de mogelijkheid hun creativiteit volledig de vrije loop te laten.

Hoofddorp aan Zee wordt georganiseerd om kinderen die niet of maar kort op vakantie kunnen gaan toch een leuke zomer te geven. Het is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en vindt plaats van 18 t/m 21 juli én van 25 t/m 28 juli. Het inschrijfgeld bedraagt €45,- voor 4 dagen en is inclusief veel gezelligheid en gezond eten en drinken.

Schrijf je in!

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday