Ga direct naar inhoud

Kunst en Cultuur voor het onderwijs in Haarlemmermeer

Het Scholenteam van Pier K maakt Kunst en Cultuur beschikbaar voor het onderwijs in Haarlemmermeer. Zowel primair als voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van kunst en cultuur op school en voor programma’s en projecten op maat.

Het Scholenteam is aanspreekpunt voor de landelijke regeling Cultuureducatie Met Kwaliteit (CMK), voor de Muziekimpuls-regeling en voor de gemeentelijke subsidie rondom Kunst en Cultuur op School (KCOS).

Primair en Voortgezet onderwijs

Primair onderwijs
Voor het primair onderwijs bieden we, in samenwerking met onze partners, een jaarlijks aanbod van lespakketten en reeksen voor de meeste kunstdisciplines. Bekijk hiervoor de Jaarbrochure - seizoen 2022-2023 en de Erfgoedbrochure - seizoen 2022-2023.

Voortgezet onderwijs
Voor het voortgezet onderwijs verzorgen we activiteiten op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, theater, architectuur. Met het programma Innovatie Cultuur Onderwijs (ICO) werken we, samen met het Podium voor Architectuur aan toekomstbestendig leren en ontwerpen.

Binnen Het Cultuurgebouw is het Scholenteam projectleider van het Mediafestival dat in 2021 voor de 7de keer zal worden georganiseerd.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday