Ga direct naar inhoud

DEZE WEBSITE IS ONDER CONSTRUCTIE

Het Scholenteam van Pier K maakt Kunst en Cultuur beschikbaar voor het onderwijs in Haarlemmermeer.
Zowel primair als voortgezet onderwijs kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van kunst en cultuur op school en voor programma’s en projecten op maat.

Het Scholenteam is aanspreekpunt voor de landelijke regeling Cultuureducatie Met Kwaliteit (CMK), voor de Muziekimpuls-regeling en voor de gemeentelijke subsidie rondom Kunst en Cultuur op School (KCOS).

Primair onderwijs
Voor het primair onderwijs bieden we, in samenwerking met onze partners, een jaarlijks aanbod van lespakketten en reeksen voor de meeste kunstdisciplines. De jaarbrochure 2019 – 2020 kun je hier downloaden.

Voortgezet onderwijs
Voor het voortgezet onderwijs verzorgen we activiteiten op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, theater, architectuur. Met het programma Innovatie Cultuur Onderwijs (ICO) werken we, samen met het Podium voor Architectuur aan toekomstbestendig leren en ontwerpen.
Binnen Het Cultuurgebouw is het Scholenteam projectleider van het Mediafestival dat in 2019 haar vijfde editie beleeft.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday