Ga direct naar inhoud

Primair onderwijs

Samen met de scholen gaat Pier K voor duurzaam en kwalitatief cultuuronderwijs. We gaan uit van de kracht van samenhangende activiteiten, gespreid over meerdere leerjaren. We geloven dat het belangrijk is dat kinderen doen én ervaren, dat ze maken én beleven. We stellen ons aanbod daarom met zorg samen en zoeken voortdurend de balans tussen de expressie van het kind en het artistieke vakmanschap van de kunstenaar of vakdocent. Een totaalaanbod dus, waaruit scholen kunnen kiezen voor leerlijnen of waarmee ze die zelf kunnen samenstellen.

Goed cultuuronderwijs laat kinderen onderzoeken, maken, presenteren en reflecteren. Niet voor niets hanteert Stichting Leerplan Ontwikkeling ook die pijlers bij het vaststellen van de kerndoelen voor kunst en cultuur. Met ons aanbod streven we naar mooie, spannende, grappige en herkenbare lessenreeksen en basispakketten. We combineren beproefde disciplines met nieuwe, uitdagende kunstprojecten. Zo hopen we jullie te inspireren bij en te verleiden tot het samenstellen van een prachtig onderwijsprogramma voor het komend schooljaar.

Bestellen en contact

Alle lessen, workshops en themapakketten bestelt u via:

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday