Ga direct naar inhoud

Fonds voor Cultuurparticipatie op bezoek in Haarlemmermeer

In het hele land werken scholen en culturele instellingen al sinds 2013 samen aan CMK om kunst, cultuur en erfgoed een vast onderdeel van het lesprogramma te maken. Ook hier in Haarlemmermeer. Begin maart krijgt Pier K, als penvoerder van deze landelijke regeling, bezoek van de vertegenwoordiger van het Fonds voor Cultuureducatie.
We laten graag zien hoe de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit er in de praktijk uitziet.

En vooral wat we samen met schoolteams, de schoolomgeving, partners en vakdocenten voor elkaar krijgen. Met o.a. een bezoek aan een schoolvoorstelling, een muziekles op een SBO school, een workshop ZangExpress, ICC’ers aan het woord en aandacht voor een pilot waarin lezen en kunst geïntegreerd aangeboden worden, in samenwerking met de bibliotheek.

Ben jij ook CMK-school en heb je foto’s of filmpjes van cultuurlessen die dit jaar bij jouw op school hebben plaatsgevonden? We willen het graag delen met het fonds. Het beeldmateriaal wordt, behalve met het fonds niet gedeeld met derden.
Stuur jouw beeldmateriaal met een kleine omschrijving naar cultuuronderwijs@pier-k.nl

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday