Ga direct naar inhoud

Leerkracht & scholen P.O.

Voor leerkracht, team en scholen P.O.


Om scholen optimaal te ondersteunen bij het eigen kunst- en cultuuronderwijs heeft Pier K een aanbod voor lerarenteams, voor individuele leerkrachten en voor schooldirectie en i.c.c.’ers.

We begeleiden scholen bij het aanvragen van subsidies, het ontwikkelen en implementeren van kwalitatief en duurzaam kunstonderwijs, en het opleiden van leerkrachten, individueel en in teamverband.

Veel daarvan is maatwerk. Het Scholenteam heeft programmamakers en adviseurs in huis die graag met jou om de tafel gaan. Heeft de school een behoefte aan advies bij het maken van een leerlijn voor een bepaalde discipline? Is er behoefte aan teambegeleiding om het muziekonderwijs een impuls te geven? Of overweegt de school CultuurMagneetSchool te worden?
Neem contact op met het Scholenteam van Pier K.

Het trainingsaanbod van Pier K voor leerkrachten en teams sluit aan bij ons aanbod voor de leerlingen. Met abonnementen op digitale methodes, teamtrainingen, individuele begeleiding voor leerkracht en coaching in de klas ondersteunen we je optimaal bij de uitvoering van ons lesaanbod.
Dit aanbod valt buiten de subsidieregeling Kunst en Cultuur op School en is te vinden in onze brochure. De bestellingen kunnen ook worden gedaan via (023) 566 95 08 of via een e-mail naar cultuuronderwijs@pier-k.nl.


Geen brochure in je school? Bel naar (023) 566 95 08 of stuur een e-mail naar cultuuronderwijs@pier-k.nl dan sturen we je er z.s.m. eentje op.

(Binnenkort staat ook dit aanbod online. Onze excuses voor het ongemak!)

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday