Ga direct naar inhoud

Digitaal Rondje Cultuur

Terug naar Activiteiten

De leerlingen van VMBO 3 deden op 8 en 9 april vanuit hun huis mee met verschillende workshops in het kader van het Digitaal Rondje Cultuur. Na een inspirerende opening van dichter en spoken word artist Gerswhin Bonevacia gingen de leerlingen aan de slag met workshops zoals Camera Acteren, Spoken Word, Virtual Reality, Bodypercussie en Hip Hop.

Normaal gesproken komen de leerlingen voor een Rondje Cultuur naar het Cultuurgebouw zodat ze kennismaken met de verschillende instellingen die er te vinden zijn. Omdat dit vanwege de corona-maatregelen niet kon werden de workshops digitaal gegeven. Leerlingen schreven zich in van tevoren in en logden vanuit de slaap-of woonkamer in om deel te nemen. Ondanks de fysieke afstand ontstonden er bijzondere momenten zoals grappige en ontroerende scenes en rake gedichten.

Het liefst zien we natuurlijk alle leerlingen en docenten weer gauw in het Cultuurgebouw maar wat was het fijn om op deze manier leerlingen weer in beweging te brengen en iets nieuws te laten ontdekken!

Ook geïnteresseerd in een (Digitaal) Rondje Cultuur?
Informeer naar de mogelijkheden vo@pier-k.nl

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday