Ga direct naar inhoud

Bootcamp

Bootcamp is een creatieve maakplaats waarin een mix van theater, dans en muziek samenkomt. Onder begeleiding van bevlogen docenten werken jongeren uit Haarlemmermeer en Atlanta (USA) gezamenlijk aan een interdisciplinaire eindvoorstelling (vrijdag 14 augustus) waarvan zij de inhoud zelf bepalen. Alles, van regie tot techniek, wordt door de Bootcampers zelf bedacht en uitgevoerd. Bootcamp is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K.

Tijdens de Bootcamp Selectiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt deze dag de kans om te proeven aan dans, theater, freestyle en muziek en zo te ervaren of deze creatieve maakplaats dé plek voor jou is. Daarna krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de rest!

Wil jij meedoen aan Bootcamp tussen 2 en 14 augustus? Schrijf je dan eerst in voor de selectiedag op zondag 5 april via bootcamp@duycker.nl

Deelname is enkel mogelijk vanaf 12 jaar en deelnemers worden geselecteerd tijdens de Bootcamp selectiedag. De eigen bijdrage voor het hele Bootcamptraject is €250,-.

Bootcamp is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K en is een uitwisselingsprogramma met het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages.

Programma Bootcamp

Start Bootcamp: zondag 2 augustus
Workshopdageden: zondag 2 t/m dinsdag 4 augustus
Fieldtrip (incl. overnachting): woensdag 5 & donderdag 6 augustus
Repetities: zondag 9 t/m vrijdag 14 augustus

Eindvoorstelling staat gepland op vrijdag 14 augustus om 20 uur

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday