Ga direct naar inhoud

Audities De JeugdTheaterSchool H'meer

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is onderdeel van Pier K/Het Cultuurgebouw. Naast de reguliere theater- en musicalcursussen kent Dé JTS Haarlemmermeer ook vier productiegroepen waarvoor je auditie kunt doen. Deze productiegroepen werken aan een grote voorstelling en zijn bedoeld voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die al enige ervaring hebben. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die zelf in het theater staan of hebben gestaan.

Musicalproductiegroep 18-25 jaar

Ben je tussen de 18 en 25 jaar, heb je ervaring met zingen, dansen en acteren en wil je met leeftijdsgenoten werken aan een semiprofessionele voorstelling? Dan is de musicalproductiegroep 18-25 jaar jouw groep! Gedurende het seizoen werk je op hoog niveau aan een volledige musicalproductie die aansluit bij je leeftijd, waardoor je uitgedaagd wordt om nog meer uit je talent te halen. De voorstelling wordt gespeeld in Schouwburg De Meerse en de repetities zijn op vrijdagavond van 18.30-21.00 uur. Om deel te nemen aan de audities heb je wel enige jaren ervaring nodig.

Op zaterdag 25 juni van 12.00-15.00 uur houden we nieuwe audities voor de musicalproductiegroep 18-25 jaar. Meld je aan voor deze audities! Aanmelden is mogelijk t/m woensdag 8 juni 2022.

Urinetown 2019
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday