Ga direct naar inhoud

Audities De JeugdTheaterSchool H'meer

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is onderdeel van Pier K/Het Cultuurgebouw en brengt elk jaar meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. 

Meld je aan voor de audities!

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer kent naast tientallen theater- en musicalcursussen ook vier productiegroepen. Deze groepen werken het hele seizoen aan een grote voorstelling en zijn bedoeld voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die al enige ervaring hebben. Vanaf negen jaar kunnen kinderen al in een musicalvoorstelling spelen. Voor de theaterproducties is de minimum leeftijd tien jaar. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die vaak ook zelf in het theater staan of hebben gestaan.

Musicalproductiegroep 9-21 jaar
Heb je aanleg of talent voor dans, zang en theater en leer je ook nog eens snel, dan is de musicalproductiegroep 9-21 jaar de plek voor jou om je talent verder uit te bouwen.
In deze groep werken we op hoog niveau en in een snel tempo aan een volledige musicalproductie. Het accent ligt op het uitbreiden van je mogelijkheden en het verder uitbouwen van je talent. Bekijk het promotiefilmpje voor deze productiegroep.

Op zaterdag 3 juli vinden audities plaats voor deze groep van 14.30 - 17.30 uur bij Pier K Hoofddorp. Inschrijven is mogelijk via onderstaande link en tot donderdag 1 juli 16.00 uur.

Aanmelden audities

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday