Ga direct naar inhoud

Audities

Binnenkort vinden de laatste audities plaats voor de theater- en musicalproducties voor het seizoen 2019-2020. De audities vinden groepsgewijs plaats bij Pier K in Hoofddorp. Voorbereiding is niet nodig.

Wil jij spelen in een echte voorstelling, kies dan de productiegroep die bij jou past en geef je op voor de auditie. Er zijn productiegroepen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

De theaterproductiegroepen spelen een bestaand theaterstuk of werken aan een eigen voorstelling. De musicalproductiegroepen spelen een bekende musical. Zo speelt volgend jaar de productiegroep 16 t/m 25 jaar de Broadwayklassieker ‘West Side Story’. De productiegroep 9 t/m 21 jaar gaat aan de slag met een bekende familiemusical. De musicalproductiegroep volwassenen speelt 'Catch Me If You Can'.

Data:
Donderdag 19 september 19.15 - 20.15 uur: Catch Me If You Can (18 t/m 99 jaar)

Schrijf je hier in voor de audities!

Ben je verhinderd, maar wil je wel graag auditie doen? Meld je dan aan en vermeldt dit bij je inschrijving. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of er een andere mogelijkheid is.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday