Ga direct naar inhoud

Audities

Op zondag 30 juni vinden de audities plaats voor de theater- en musicalproducties van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer in seizoen 2019-2020. De audities vinden groepsgewijs plaats bij Pier K in Hoofddorp. Voorbereiding is niet nodig.

Wil jij spelen in een echte voorstelling, kies dan de productiegroep die bij jou past en geef je op voor de auditie. Er zijn productiegroepen voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

De theaterproductiegroepen spelen een bestaand theaterstuk of werken aan een eigen voorstelling. De musicalproductiegroepen spelen een bekende musical. Zo speelt volgend jaar de productiegroep 15 t/m 25 jaar de Broadwayklassieker ‘West Side Story’. De productiegroep 9 t/m 21 jaar gaat aan de slag met een bekende familiemusical. De musicalproductiegroep volwassenen speelt 'Catch Me If You Can'.

Schrijf je hier in voor de audities!

De ultieme voorbereiding op de audities: JTS Academy

In juni start de JTS Academy! Een nieuw en uniek project waarbij je drie zondagen op rij intensief aan de slag gaat met materiaal uit een bekende musical. Deze eerste editie staan The Little Mermaid en West Side Story centraal. De JTS Academy is de ultieme voorbereiding op de aanstaande audities!

De JTS Academy is – behalve ontzettend leuk – tevens de ultieme voorbereiding op onze audities voor onze productieklassen, die plaatsvinden op zondag 30 juni. Natuurlijk kun je ook meedoen aan de JTS Academy zonder je aan te melden voor de audities.

Meer informatie over de JTS Academy

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday