Ga direct naar inhoud

Bootcamp

Bootcamp is een creatieve maakplaats waarin een mix van theater, dans en muziek samenkomt. Dit jaar is het eindresultaat geen voorstelling, maar een internationale film! Onder de naam 'Re-BOOT creates' organiseert Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, geheel volgens protocol van het RIVM, dit internationale samenwerkingsproject. Jongeren uit Haarlemmermeer en Atlanta (USA) werken onder begeleiding van bevlogen docenten gelijktijdig en online aan een eigen film, waarvan zij de inhoud zelf bepalen. Alles, van regie tot muziek, wordt door de Re-BOOTers zelf bedacht en uitgevoerd. Bootcamp/'Re-BOOT creates' is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K. 

Tijdens de Selectiedag op zondag 7 juni volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt deze dag de kans om te proeven aan dans, theater en muziek, om zo te ervaren of deze creatieve maakplaats dé plek voor jou is. Daarna krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de rest!

Wil jij meedoen aan 'Re-BOOT creates' tussen 6 en 17 juli? Schrijf je dan eerst in voor de Selectiedag op 7 juni via bootcamp@duycker.nl. De wereldpremière van de internationale film vindt plaats op zaterdag 25 juli om 20.00 uur.

Deelname is enkel mogelijk vanaf 12 jaar en deelnemers worden geselecteerd tijdens de Selectiedag.

'Re-Boot creates' is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K en is een uitwisselingsprogramma met het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages.

Programma 'Re-BOOT creates'

Start 'Re-BOOT creates': maandag 6 juli
Workshop- en repetitiedagen: maandag 6 t/m 10 juli en maandag 13 t/m 17 juli
Filmpremière: zaterdag 25 juli om 20.00 uur

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday