Ga direct naar inhoud

Cursussen voor mensen met een beperking

De vanzelfsprekendheid om met kunst bezig te zijn geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen is die drempel hoger. Bijvoorbeeld wanneer je een fysieke of mentale beperking hebt. Kijk dan eens naar onze extra cursussen. Cursussen met een beetje extra tijd of aandacht. Pier K biedt extra cursussen in allerlei disciplines.

Keramiek Extra

De cursus Keramiek Extra, voor mensen met een beperking, is in het lichte atelier van Pier K Nieuw-Vennep. Deelnemers gaan aan de slag met klei en glazuren om bijvoorbeeld dieren of mooie schalen te maken. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de cursuspagina van Keramiek Extra. 

Theater Extra

Deze cursus is echt iets voor mensen die houden van toneelspelen. Je leert alles wat daarbij komt kijken zoals toneelstukjes verzinnen, hoe je duidelijk maakt wat je bedoelt en hoe je daarbij met anderen samenwerkt. De laatste les is een korte voorstelling voor vrienden en bekenden. Je kunt meedoen als je nog nooit toneel gespeeld hebt en ook als je dat al vaker gedaan hebt. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de cursuspagina van Theater Extra. 

De Beste Band

Kom ook gezellig bij de Beste Band spelen want we zijn nog op zoek naar een paar leuke bandleden! In een gezellige, relaxte sfeer leer je allerlei liedjes spelen. En we zingen ook! Natuurlijk wordt er één keer per jaar opgetreden voor publiek. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de cursuspagina van De Beste Band. 

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday