Ga direct naar inhoud

Dagbesteding

Pier K biedt arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen die een grotere afstand hebben tot de maatschappij. Mensen die bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking of een psychische stoornis hebben. Daarbij wordt gekeken naar de wensen, behoeften en sterktes van de deelnemer.

Dagbesteding geeft je zelfvertrouwen en je doet mee in de maatschappij, maar het is bovenal heel erg leuk. Je leert nieuwe competenties en vaardigheden. Als dat lukt, geeft dat een goed gevoel; je voelt je trots en blij. Trots op wat je kan, trots op de mooie producten die je maakt, trots op wat je samen met anderen doet en trots op de complimenten die je daarvoor krijgt van de docent of begeleider. Mocht het niet meteen lukken, proberen we het gewoon nog een keer; Rembrandt was ook niet meteen een topschilder, maar het lukte hem toch omdat hij niet opgaf.

Pier K is momenteel volop in beweging om verschillende arbeidsmatige dagactiviteiten te creëren. Je doet de activiteiten in kleine groepen, in een veilige omgeving en onder begeleiding van een ervaren begeleider. Je werkt in je eigen ritme en tempo, want de één werkt nou eenmaal sneller dan de ander. De begeleider helpt je als dat nodig is, maar je krijgt ook veel ruimte. Samen met jou zoekt Pier K de dagbesteding die het beste bij je past.

Pier K werkt samen met zorgorganisatie Stichting De Linde. Stichting De Linde zorgt o.a. voor het opstellen van een zorgovereenkomst en een ondersteuningsplan. Cliënten van Stichting De Linde kunnen bij Pier K dagbesteding krijgen als zij een ‘indicatie’ WMO/AWBZ hebben en 18 jaar of ouder zijn.

Aanmelden/meer informatie

Kom gezellig langs of maak een afspraak! Je kunt contact opnemen met Jim Leijenaar, coördinator dagbesteding bij Pier K.
E-mail: jim.leijenaar@pier-k.nl
Telefoonnummer: 06 30776421

Cursussen voor mensen met een beperking

Naast arbeidsmatige dagbesteding biedt Pier K verschillende cursussen voor mensen met een beperking. Meer informatie hierover vind je op onze website via onderstaande link of door contact op te nemen met de Informatiebalie.
Cursussen voor mensen met een beperking.

Dagbesteding Theater

Dagbesteding Theater is een samenwerking tussen Stichting RAUW, Pier K en Stichting De Linde. Tijdens deze dagbesteding komen alle onderdelen van theater aan bod. 
Meer informatie over Dagbesteding Theater. 

Sociale kaart Haarlemmermeer

Heeft u een vraag over zorg, geldzaken, werk, gezin, gezondheid, wonen of activiteiten in uw buurt? Ga naar Sociale kaart Haarlemmermeer

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday