Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,- p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Stempelkaarten kunnen niet gebruikt worden in combinatie met deze kortingen.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder. 

Filmladder

Film La La Land in Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep
29 september

La La Land

Nostalgie en fijnzinnige dans en muziek in de hoopvolle filmkaskraker 'La La Land’ met livemuziek na afloop in het Pier Kafé.

Manchester by the sea Filmhuis Pier K Nieuw-Vennip
6 oktober

Manchester by the sea

Een ijzersterk familiedrama met Casey Affleck en Michelle Williams.

Milk Coming out day Pier K 11 oktober
11 oktober

Milk

Biografisch drama gebaseerd op het leven van Harvey Milk, de eerste verkozen politicus uit Californië die openlijk uitkwam voor zijn ...

The other side of hope Filmhuis Pier K Nieuw-Vennip
13 oktober

The other side of hope

Een actueel verhaal over hoop en menselijkheid in het leven van een Syrische vluchteling.

Hier ben ik Filmhuis Pier K Nieuw-Vennip
20 oktober

Hier ben ik

In de documentaire kijk je door de ogen van Bloemendalers, een leven waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn. 

Beauty and The Beast Filmhuis Pier K Nieuw-Vennip
27 oktober

Beauty and The Beast

Na ruim 25 jaar is het sprookje ‘Beauty and The Beast’ opnieuw verfilmd, met Emma Watson als Belle en Dan Stevens als Beest in de ...

© 2017 Pier K / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday