Ga direct naar inhoud

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep (5)

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop inclusief consumptie voor €9,15 p.p. of voor €7,50 p.p. (korting met CJP-pas of vanaf 65+) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep.

Coronabewijs

Het coronabewijs is verplicht (vanaf 13 jaar) tot in ieder geval eind oktober 2021 en kan je aantonen met:
- Vaccinatiebewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl)
- Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl).
-Testbewijs via testenvoortoegang.nl (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling).

Aan de deur wordt de QR-code gecheckt samen met je identiteitsbewijs. Je hebt altijd het recht om je ticket te annuleren (tot 48 uur voor aanvang voorstelling).

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder.

29 oktober

The Commitments

Jimmy Rabitte richt een succesvolle soulband op in zijn dorpje boven Dublin. Door interne strubbelingen loopt de toekomst van de band echter gevaar..

5 november

Nomadland

In deze Golden Globe winnende film (Beste Film en Beste Regie) volgen we een moderne nomade tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

12 november

Corpus Christi

Een aangrijpend Pools drama met humor en een scherp randje, over het krijgen van een tweede kans. 

19 november

The Light Between Oceans

Een meeslepende film met sterke cast, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman.

26 november

De Slag Om De Schelde

Drie jonge personages ervaren ieder op hun eigen manier oorlog en vrijheid tijdens een van de belangrijkste en heftigste veldslagen in ...

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday