Ga direct naar inhoud

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep (5)

Iedereen is op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken in Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop inclusief consumptie voor €9,15 p.p. of voor €7,50 p.p. (korting met CJP-pas of vanaf 65+) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep.
Let op: gekochte kaartjes kunnen niet worden vergoed.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder.

Fanfare
7 oktober

Fanfare

Oktober is de maand van het Nederlandse film-erfgoed! De eerste film die we draaien is de succesvolle komische speelfilm Fanfare, uit 1958.

Nr.10
7 oktober

NR.10

In het kader van de maand van het Nederlandse film-erfgoed draait Nr.10, een thriller met elementen van een zwarte komedie.  

marokkaanse bruiloft
14 oktober

Marokkaanse Bruiloft

In het kader van de maand van het Nederlands film-erfgoed draait de nieuwe comedy Marokkaanse Bruiloft, van regisseur Johan Nijenhuis.

Publieke werken
21 oktober

Publieke Werken

In het kader van de maand van het Nederlandse film-erfgoed draait de bijzondere boekverfilming Publiek werken. 

KOM HIER DAT IK U KUS
28 oktober

Kom hier dat ik u kus

In het kader van de maand van het Nederlandse film-erfgoed, draait de prijswinnende boekverfilming van Kom hier dat ik u kus. 

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday