Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,- p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Stempelkaarten kunnen niet gebruikt worden in combinatie met deze kortingen.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder. 

Filmladder

Rams
2 maart

Rams

Noodlot brengt IJslandse broers bij elkaar in tragikomedie Rams.

My Cousin Rachel
9 maart

My Cousin Rachel

Is My Cousin Rachel echt een moordenares?

14 maart

Film Route 65 | Calendar Girls

Twee Engelse dames brengen een gewaagde kalender uit om geld in te zamelen voor een goed doel en vergaren hier zelfs internationale roem mee.

Tulipani
16 maart

Tulipani

Zeeuwse boer wordt levende legende in de romantische komedie Tulipani.

Loving Vincent
23 maart

Loving Vincent

De mysterieuze dood van Vincent van Gogh in een compleet geschilderde speelfilm.

28 maart

Film Route 65 | The Lady in the Van

Een waargebeurd verhaal over Miss Shepherd, een excentrieke en koppige vrouw die  haar busje parkeerde op de oprit van schrijver Alan Bennett ...

The Passion
29 maart

The Passion

The Passion 2018 staat in teken van ‘Ik zie jou’. De achtste editie van The Passion vindt plaats in Amsterdam Zuidoost.

© 2018 Pier K / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday