Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,- p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Stempelkaarten kunnen niet gebruikt worden in combinatie met deze kortingen.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder. 

Filmladder

7 september

Down to Earth

In deze zelf geproduceerde film maken Rolf Winters en Renate Heinen met hun kinderen een wereldreis.

I, Tonya
14 september

I, Tonya

Hilarisch en ontroerend waargebeurd verhaal van kunstschaatser Tonya Harding.

Finding your feet
21 september

Finding your feet

Wanneer Sandra ontdekt dat haar man haar heeft bedrogen komt ze er achter dat het nooit te laat is voor een frisse start.

The Goddess Project
28 september

The Goddess Project

De twee ambitieuze filmmaaksters Holly en Sara hadden een diep verlangen om de vrouwelijke stem te laten horen.

© 2018 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday