Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,- p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Stempelkaarten kunnen niet gebruikt worden in combinatie met deze kortingen.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder. 

Filmladder

25 mei

C’est la vie!

De makers van Intouchables bouwen weer een feestje met de vrolijke film C’est la vie.

1 juni

Il Colore Nascosto delle Cose

Liefde is niet blind in de romantische film Il Colore Nascosto delle Cose van regisseur Silvio Soldini (Pane e tulipani).

8 juni

The Greatest Showman

Wervelende filmbiografie van de Amerikaanse P.T. Barnum in de musical The Greatest Showman.

15 juni

Petit Paysan

Jonge boer gaat ver in zijn liefde voor koeien in de Franse film Petit Paysan.

22 juni

Wonder

Medeleven en acceptatie belangrijk in hartverwarmende bioscoop hit Wonder.

29 juni

De Wilde Stad

De stad leeft met flora en fauna in de heerlijk documentaire De Wilde Stad.

© 2018 Pier K / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday