Ga direct naar inhoud

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,50 p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. 

Stempelkaart

Vanaf januari krijgen alle bezoekers een stempelkaart. Hiermee kan gespaard worden voor een gratis filmvoorstelling!

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder.

vandaag

A Star Is Born

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper en Oscar® genomineerde superster Lady Gaga. 

3 mei

Rafaël

Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde.

10 mei

Cold War

Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). De film ...

17 mei

City Girl

Op vrijdag 17 mei 2019 draait Filmhuis Pier K de zwijgende film City Girl (1930) met prachtige livemuziek van het James Whale Orchestra.

24 mei

The Wife

Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke ...

31 mei

Bohemian Rapsody

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday