Ga direct naar inhoud

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren voor €8,50 p.p. (incl. drankje in de pauze) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. 

Stempelkaart

Vanaf januari krijgen alle bezoekers een stempelkaart. Hiermee kan gespaard worden voor een gratis filmvoorstelling!

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder.

Schrijfwedstrijd

Doe mee met de korte verhalen-schrijfwedstrijd met als thema ‘De film van je leven, als je later terug kan kijken’. Een vakkundige jury, bestaande uit onder andere schrijfster San Bos, kiest de drie beste verhalen. De winnende verhalen mogen door de schrijvers voorgelezen worden op het podium van Pier K op vrijdag 15 februari 2019, tijdens ‘De week van het korte verhaal’. De winnaars ontvangen daarnaast een cadeaupakket en eeuwige roem.

Wedstrijdregels:
- Het verhaal mag niet eerder gepubliceerd zijn
- Maximaal aantal woorden: 750
- Geschreven in Word-bestand in gangbaar lettertype
- Aparte vermelding van adres en telefoonnummer
- Mail het verhaal vóór 31 januari 2019 naar filmhuis.pierk@pier-k.nl

25 januari

Mamma Mia! Here we go again

Keer tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical ...

1 februari

What Will People Say

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar ...

8 februari

BlacKkKlansman

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit ...

15 februari

The Happy Prince

The Happy Prince is een tragische en intieme reis door het hoofd van de beroemde Engelse auteur Oscar Wilde in de laatste dagen van zijn leven. 

22 februari

Book Club

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday