Ga direct naar inhoud

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep (16)

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving. De filmprogrammering sluit zo veel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K.

Kaartverkoop

Kaarten zijn nu te reserveren inclusief consumptie voor €9,15 p.p. of voor €7,50 p.p. (korting met CJP-pas of vanaf 65+) via deze website of door te bellen tijdens werkdagen naar 023 56 69 565. Het is ook mogelijk om op de avond zelf kaartjes aan de deur te kopen bij Pier K Nieuw-Vennep.

Coronamaatregelen

- Het pinapparaat wordt schoongemaakt na elk gebruik.
- Houd bij het betreden en verlaten van de zaal rekening met 1,5 meter afstand.
- Bezoekers gaan zitten op aangewezen plekken. Er is een speciale opstelling gemaakt in de zaal.
- Er is geen pauze.

Wil je maandelijks de filmladder van het filmhuis ontvangen? Dat kan! Naast de nieuwsbrief van Pier K kun je je ook aanmelden voor de filmladder.

24 september

The Singing Club

De feelgood film The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van ...

1 oktober

Police

Een misdaaddrama vol topacteurs, waarin drie collega-agenten tijdens hun werkzaamheden op één cruciale dag worden gevolgd.

8 oktober

The Farewell

Een opmerkelijk en liefdevol, maar op een leugen gebaseerd, familieportret met een uitstekende cast. 

15 oktober

The Last Vermeer

Een soldaat doet onderzoek naar de befaamde Nederlandse kunstenaar Han van Meegeren. Dan stuit hij op diens mysterieuze verleden..

19 t/m 21 oktober

Kinderkunstdagen Regenboogdagen

In de schoolvakanties organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 ...

22 oktober

Adam

Een mooie, ingetogen ode aan solidariteit en moederschap, die vertelt hoe twee vrouwen elkaar een toekomst bieden in het Marokko van nu.

29 oktober

The Commitments

Jimmy Rabitte richt een succesvolle soulband op in zijn dorpje boven Dublin. Door interne strubbelingen loopt de toekomst van de band echter gevaar..

30 oktober

Playjazz workshop Roy Eldrigde

In deze playjazz workshop staat Roy Eldridge centraal.

4 december

Playjazz workshop Mike Stern

In deze playjazz workshop staat Mike Stern centraal.

28 t/m 30 december

Kinderkunstdagen Winterwonderland

In de schoolvakanties organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 ...

28 december, 29 december, 30 december

Fame

Na het succes van voorgaande jaren brengt de getalenteerde musicalproductiegroep 9-21 jaar dit seizoen de populaire musical Fame. 

15 januari 2022

Playjazz workshop Carl Fontana

In deze playjazz workshop staat Carl Fontana centraal.

2 april 2022

Playjazz workshop Chick Corea

In deze playjazz workshop staat Chick Corea centraal.

11 + 12 juni 2022, 11 juni 2022, 12 juni 2022

Rent

Dit seizoen brengt de talentvolle musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de succesvolle ...

18 juni 2022

Playjazz workshop Piet Noordijk

In deze playjazz workshop staat Piet Noordijk centraal.

19 juni 2022

Dagexcursie Verbeke Foundation België

Reis door een jungle vol hedendaagse kunst.

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday