Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer.

Ook in 2020 biedt Vennip Live elke derde donderdag van de maand weer volop live muziek in het Pier Kafé. De eerste volgende editie van dit meest laagdrempelige podium in Haarlemmermeer vindt plaats op donderdag 27 februari aanstaande. Vanaf 20.00 uur geven de bands het beste van zichzelf. De toegang is gratis.

20:00 uur: Vanilla Blues
Vanilla Blues is een “witte” (vandaar Vanilla) bluesrockformatie die stevige in de blues gewortelde muziek combineert met fraaie ballads. De band bestaat uit muzikanten die ook in andere formaties actief zijn en die elkaar hebben gevonden vanuit de voorliefde voor deze muzieksoort. De band bestaat uit:
Dineke de Haan (lead vocals)
Hans Matthaei (gitaar en backing vocals),
Peter de Water (gitaar, lead en backing vocals)
Jurgen Koopmanschap (bas)
Willem Schrijver (drums en backing vocals)

21:00 uur: CAT’S GROOVE
Een spetterende zangeres ondersteund door een pittige ritmesectie, aangevuld met warme blazerssound, vormen samen CAT'S GROOVE! Een enthousiaste pop & soulband die golden oldies speelt. Van ‘I Heard It Through The Grapevine’ en ‘Take Me To The River’ tot ‘Let’s Stay Together’ en ‘I Just Wanna Make Love To You’. 

Line up:
Zang: Puck Wolsink
Piano: Yvonne Ris
Gitaar: Izak de Korte
Basgitaar: Henck Nijdam
Drums: Arjan Taal
Dwarsfluit: Tessa Hoogland
Trompet: Ineke de Vries
Altsax: Marit Schakenraad
Tenorsax: Han Hoetmer
Baritonsax: Maureen Sandbergen

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday