Ga direct naar inhoud

Vennip Live AFGELAST

Pier K is gesloten tot 1 juni n.a.v. de genomen landelijke maatregelen in verband met het coronavirus.

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. Ook in 2020 biedt Vennip Live elke derde donderdag van de maand weer volop live muziek in het Pier Kafé. De eerste volgende editie van dit meest laagdrempelige podium in Haarlemmermeer vindt plaats op donderdag 19 maart aanstaande. Vanaf 20.00 uur geven de bands het beste van zichzelf. De toegang is gratis.

20:00 uur Saxolicious
Saxolicious is een coverband die tezamen is gekomen in 2015. Ze spelen covers van bekende liedjes uit alle genres en geven er hun eigen vrolijke Saxolicious-twist aan! Zoals je al dacht is de saxofoon een belangrijk element in hun optredens. Good old soulmusic en meer funky varianten komen voorbij met stevige zangpartijen. Saxolicious is een feest!
Houd hun pagina's in de gaten voor optredens en andere updates!
Instagram: @saxolicious2015. Facebook: @Saxolicious.

21:00 uur: Penny Fields
Penny Fields is een vijfkoppige The Beatles tributeband die het originele Beatles geluid zo natuurgetrouw mogelijk weergeeft. Originele of vergelijkbaarklinkende instrumenten, meerstemmige zangpartijen en zorgvuldig gereconstrueerde instrumentale partijen zijn kenmerkend voor deze -zoals ze zelf zeggen- Beatles nerds. Van ‘I saw her standing there’ tot de rooftop songs zoals ‘Don’t let me down’ en alles wat daartussen zit.
Bezetting
Patrick Tersteeg: zang, percussie
Bas Winckels: zang, basgitaar, gitaar, toetsen
Ronald Dropper: drums, percussie
Alessio Feudo: zang, gitaar, basgitaar
Joeri van der Kloet: zang, gitaar, mondharmonica

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday