Ga direct naar inhoud

Jubileumshow Leergeld Haarlemmermeer

Leergeld Haarlemmermeer viert het 15-jarig bestaan met een grootse show. Een heerlijke avond lang laat de jeugd van Haarlemmermeer zien wa allemaal mogelijk is in onze gemeente.

Leerlingen van dansschool Marcella van Altena brengen fragmenten uit de Musical Oliver. Pier K, centrum voor kunst en cultuur, komt met een optreden van hun Balletschool én leerlingen van De JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer zingen enkele nummers uit de musical The Little Mermaid. Daarnaast en er is er nog muziek van het Pier K Talentenorkest. Verder nog sport, acrobatiek en… een bijzonder gastoptreden van Ellen ten Damme!

We vieren met de jubileumshow dat Leergeld Haarlemmermeer al 15 jaar kinderen en jongeren die opgroeien in financieel moeilijke omstandigheden, op allerlei manieren ondersteund worden. Leergeld zorgt ervoor dat zij gewoon kunnen meedoen met hun leeftijdgenoten en niet langs de kant blijven staan. Die ondersteuning is nog steeds hard nodig. Deze avond is dus ook een benefietvoorstelling. Met alle samenwerkende organisaties maken we er een geweldige show van waarmee we geld ophalen om de kinderen die dit het hardste nodig hebben, te blijven steunen. Meer info: www.meerleergeld.nl

LET OP Coronabewijs:
Het coronabewijs is verplicht (vanaf 13 jaar) tot in ieder geval eind oktober 2021 en kan je aantonen met:
- Vaccinatiebewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl)
- Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl).
-Testbewijs via testenvoortoegang.nl (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling).
Aan de deur wordt de QR-code gecheckt samen met je identiteitsbewijs. Je hebt altijd het recht om je ticket te annuleren en je geld terug of tegoedbon te vragen (tot 48 uur voor aanvang voorstelling).

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday