Ga direct naar inhoud

The Light Between Oceans

Een meeslepende film met sterke cast, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman.

Tom en Isabel Sherbourne (Michael Fassbender en Oscar® winnares Alicia Vikander) zijn de enige bewoners van het fictieve eilandje Janus bij de zuidwestkust van Australië. Tom is er vuurtorenwachter. Nadat Isabel voor de tweede keer een miskraam heeft, spoelt er een bootje aan met daarin een dode man en een baby. Ze willen het kindje wel in huis nemen. Tom wil de vondst correct met de autoriteiten afwerken, maar Isabel vreest dat men nooit zal goedvinden dat het kind door de bewoners van een eenzaam eiland geadopteerd wordt. Misschien wordt ze wel naar een weeshuis gestuurd. Isabel dwingt Tom de vondst geheim te houden en het meisje als hun eigen kind op te geven. Ze noemen haar Lucy.

Een paar jaar later, tijdens een bezoek aan het vasteland, ontmoeten ze de vrouw Hannah (Rachel Weisz), die rouwt omdat haar man met hun dochtertje in een bootje verdwenen is en niet meer is teruggekomen. Tom krijgt last van zijn geweten.

Regie: Derek Cianfrance

Kijkwijzer: 12 jaar - angst

Trouw:
"Vikander toont zich wederom de beste actrice van haar generatie"

LET OP Coronabewijs:
Het coronabewijs is verplicht (vanaf 13 jaar) tot in ieder geval eind oktober 2021 en kan je aantonen met:
- Vaccinatiebewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl)
- Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl).
-Testbewijs via testenvoortoegang.nl (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling).
Aan de deur wordt de QR-code gecheckt samen met je identiteitsbewijs. Je hebt altijd het recht om je ticket te annuleren en je geld terug of tegoedbon te vragen (tot 48 uur voor aanvang voorstelling).

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday