Ga direct naar inhoud

A Casa Tutti Bene [AFGELAST]

Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch en explosief samenzijn als ze noodgedwongen langer met elkaar moeten doorbrengen.

Alba en Pietro wonen sinds kort op het zonnige eilandje Ischia, vlak voor de kust van Napels. Daar hebben ze een prachtige villa met voldoende plek om hun hele familie te ontvangen. Ze besluiten een groot feest te organiseren voor hun 50-jarige huwelijk. Iedereen is uitgenodigd: kinderen, ex-partners, neven, nichten, vrienden. Wat echter begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart. Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet-uitgeprate ruzies en andere spanningen naar boven.

Regie: Gabriele Muccino

Kijkwijzer: 6 jaar, geweld

Picl:
"A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen."

NRC:
"Italiaans feelgooddrama"

LET OP Coronabewijs:
Het coronabewijs is verplicht (vanaf 13 jaar) tot in ieder geval eind oktober 2021 en kan je aantonen met:
- Vaccinatiebewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl)
- Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona (QR-code in de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl).
-Testbewijs via testenvoortoegang.nl (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling).
Aan de deur wordt de QR-code gecheckt samen met je identiteitsbewijs. Je hebt altijd het recht om je ticket te annuleren en je geld terug of tegoedbon te vragen (tot 48 uur voor aanvang voorstelling).

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday