Ga direct naar inhoud

Kijken is de Kunst

Een cursus waarin je werkt aan persoonlijke ontwikkeling door middel van creativiteit.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te verbeelden, te experimenteren met creatieve technieken en te spelen met woorden. Ben je daarnaast bereid om jezelf een spiegel voor te houden en buiten je comfortzone te treden, dan is deze cursus iets voor jou. Er is aandacht voor het hervinden van rust om van daaruit te ontdekken waar je blij van wordt. We werken aan psychische balans en zelfvertrouwen. Je persoonlijke situatie is het uitgangspunt om je zowel creatief als persoonlijk te ontwikkelen.

Wat houdt deze cursus in?

Gedurende zes weken krijg je iedere week een opdracht die jou uitdaagt en aanmoedigt je creatieve capaciteiten te benutten. In je persoonlijke art-journal verzamel je aantekeningen, schetsen, foto’s, teksten en collages. De opdrachten zetten creatieve processen in gang ter bevordering van je persoonlijke ontwikkeling. Je traint je flexibiliteit, je verbeeldingskracht en het werkt ontspannend. Deze cursus is een grote ontdekkingsreis waarin je inzicht in je eigen functioneren krijgt en werkt aan jouw gevoel van eigenwaarde.

Kennismakingsgesprek

De cursus wordt gegeven door Marleen van Geldorp, scholingsmedewerker bij Roads. Weet je niet zeker of deze cursus iets voor jou is? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Marleen is altijd mogelijk. Neem contact op met Marleen om een afspraak te maken of voor meer informatie: 06 57 57 31 52 of marleen.van.geldorp@roads.nl.

Praktische informatie

Duur: 6 bijeenkomsten van 2,5 uur
Tijd: Vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur
Startdatum: Vrijdag 28 oktober 2016
De cursus gaat van start bij een minimum aantal van 8 deelnemers.
Locatie: Pier K, vertrekpunt voor kunst en cultuur, Raadhuisplein 9 te Hoofddorp
Pier K is gevestigd in Het Cultuurgebouw.
Kosten: €135,- inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.
Cursisten met een WMO-indicatie of een trajectfinanciering van gemeente of
UWV kunnen kosteloos deelnemen. Twijfelt u over de kosten? Roads kan
ondersteunen bij het aanvragen van een WMO-indicatie of trajectfinanciering.
Aanmelden: Marleen van Geldorp, 06 57 57 31 52 of marleen.van.geldorp@roads.nl
Houd er rekening mee dat het aanvragen van een WMO-indicatie of
trajectfinanciering enkele weken duurt.

roads1
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday