Ga direct naar inhoud

Kostuumteam gezocht

Vind jij het leuk om dingen te maken en ben je graag creatief bezig? Kan jij goed overweg met de naaimachine en houd je van gezelligheid? Dan is het kostuumteam van Pier K misschien wel iets voor jou!

Pier K is op zoek naar vrijwilligers voor een nieuw kostuumteam. Elke dinsdagochtend willen we met een groep bijeenkomen om samen te werken aan prachtige kostuums voor de musicalproducties van Pier K. Je werkt onder leiding van een regisseur en bepaalt samen hoe de kostuums eruit gaan zien. Je werkt aan de hand van patronen en verdeelt met het team de taken. Eens in de zoveel tijd gaan we bij de spelers langs in de les om te passen. Vervolgens gaan we verder aan de slag om uiteindelijk de spelers met een zo’n mooi mogelijk kostuum het podium op te laten gaan.

Creativiteit, gezelligheid en een goede samenwerking is ons streven. Ben je enthousiast geworden en wil je een keer een kijkje nemen? Meld je dan aan via jeugdtheaterschool@pier-k.nl om op dinsdagochtend 4 februari 2020 langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday