Ga direct naar inhoud

Open dagen

Kom ontdekken wat Pier K jou kan bieden!

Zie, hoor en beleef Pier K tijdens de open dagen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke cursus of gewoon zin hebt in gezelligheid, iedereen is welkom. Laat je verrassen en ga naar huis met een hoofd vol ideeën en een tas vol kunstwerken.  

Pier K Nieuw-Vennep

De open dag van Pier K Nieuw-Vennep vindt plaats op zaterdag 31 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en programma.

Pier K Hoofddorp

De open dag van Pier K Hoofddorp vindt plaats op zondag 1 september van 13.00 uur tot 16.00 uur. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en programma.

Spinnen voor het goede doel

Een gezonde inspanning leveren en tegelijkertijd bijdragen aan een fanstastische week voor kinderen die niet op vakantie gaan (kunnen). Hoofddorp aan Zee geeft kinderen die niet op vakantie gaan toch een vakantiegevoel. Een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst.

Lions Haarlemmermeer organiseert voor de tweede keer een Meerspinning event voor Hoofddorp aan Zee. Op zondag 1 september is het van 12.00-16.00 uur mogelijk om te spinnen op het Raadhuisplein. Meer informatie is te vinden op www.meerbewegen.orgHier kan je je aanmelden.

© 2019 Pier K   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday