Ga direct naar inhoud

Ouderensociëteit Nieuw-Vennep

Voor vragen op het gebied van zorg en ondersteuning

De Sociëteit Nieuw-Vennep is een ontmoetingsplek en vraagbaak speciaal voor senioren. U kunt hier terecht als u vragen heeft op het gebied van zorg en ondersteuning. Hoe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Waar kunt u terecht voor hulp in de huishouding? En voor hulp bij de administratie? De medewerkers van De Sociëteit helpen u graag. Iedere donderdag is Sylvia van Herk, coördinator en activiteitenbegeleidster aanwezig van 10:00 tot 16:00 uur bij Pier K, Harmonieplein 2, om u te woord te staan.

Op zoek naar een maatje?

Heeft u geen hulpvraag maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hobby, sport, een wandelmaatje of iemand om mee te eten? De Sociëteit bouwt aan een vrijwilligersnetwerk. In Nieuw-Vennep wordt veel georganiseerd, maar niet iedereen weet de weg ernaar toe. Vrijwilligers kunnen hierbij uitstekend helpen. Vindt u het vervelend ergens alleen op af te stappen? Een vrijwilliger kan met u mee gaan.

U bent van harte welkom bij ons. Iedere donderdag van 10:00 tot 16:00 uur in het Pier Kafé, Harmonieplein 2, Nieuw Vennep. Toegang is kosteloos.

Mail voor meer informatie naar: societeit-nieuwvennep@live.com.

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday