Ga direct naar inhoud

Ouderensociëteit Nieuw-Vennep

Voor vragen op het gebied van zorg en ondersteuning

De Sociëteit Nieuw-Vennep is een ontmoetingsplek en vraagbaak speciaal voor senioren. U kunt hier terecht als u vragen heeft op het gebied van zorg en ondersteuning. Hoe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Waar kunt u terecht voor hulp in de huishouding? En voor hulp bij de administratie? De medewerkers van De Sociëteit helpen u graag.

Iedere donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en iedere dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur is Sylvia van Herk, coördinator en activiteitenbegeleidster, aanwezig bij Pier K Nieuw-Vennep (Harmonieplein 2) om u te woord te staan.

Op zoek naar een maatje?

Heeft u geen hulpvraag maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hobby, sport, een wandelmaatje of iemand om mee te eten? De Sociëteit bouwt aan een vrijwilligersnetwerk. In Nieuw-Vennep wordt veel georganiseerd, maar niet iedereen weet de weg ernaar toe. Vrijwilligers kunnen hierbij uitstekend helpen. Vindt u het vervelend ergens alleen op af te stappen? Een vrijwilliger kan met u mee gaan.

U bent van harte welkom bij ons. Iedere dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 16.00 uur in het Pier Kafé (Harmonieplein 2, Nieuw Vennep). Toegang is kosteloos.

Mail voor meer informatie naar: svanherk@cordaan.nl

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday