Ga direct naar inhoud

Studio Pier K

Je eigen muziek opnemen in een professionele geluidsstudio? Dat kan! In een aangename werksfeer en voor een aantrekkelijke prijs maak je een kwalitatief hoog product. Voor Haarlemmermeerse amateurbands en amateurgezelschappen geldt een speciaal 'cultureel tarief'. 

Over de studio

Studio Pier K bestaat uit twee gekoppelde opnameruimtes en een control room. De totale oppervlakte is 110 m3, voldoende ruimte voor elke mogelijke bezetting.

De workflow
Bij ons werk je snel en relaxed. Onze technicus neemt alle opnamezorgen op zich waardoor jij je op je muziek kunt richten. Elk band- of ensembelid krijgt tijdens de opnames een eigen console waarop een persoonlijke mix te maken is. We zijn razendsnel in het maken van edits en regelen van overdubs.

De gear
Naast een waanzinnig microfoonpark staan veel amps en instrumenten voor je klaar. We werken met de nieuwste Pro Tools en een compleet pakket plug-ins voor editen en mixen. Dit alles is inbegrepen in de prijs. Op de apparatuurlijst vind je alle aanwezige apparatuur.

Tarieven

Uurtarief studio (exclusief BTW): € 37,50
Cultureel uurtarief studio (exclusief BTW): € 27,00 
Uurtarief techniek (exclusief BTW): € 32,00

Kies één van de combinatiedeals om nog voordeliger uit te zijn! 

LET OP! Bandjes die bij Poppodium Duycker repeteren krijgen dit hele jaar 25% korting. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken contact op.  

Informatie en boekingen

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen via 023 566 95 65 of geluidsstudio@pier-k.nl.

Cursussen

Wil je meer leren over studiotechniek of techniek voor zaal en podium? Volg dan één van onze studiocursussen

Studio Pier K
 
Studio Pier K regieruimte
 
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday