Ga direct naar inhoud

Combinatiedeals


Kies de combinatiedeal die bij julie/jou past en neem contact op via
geluidsstudio@pier-k.nl om een afspraak te maken.

Alle prijzen zijn inclusief technicus, exclusief 21% btw. Bij deze deal zijn extra uren bij te boeken voor het actietarief van €55,00 exclusief btw. Na afloop krijg je de tracks meteen mee naar huis op dvd, usb-stick of via de mail.

Solistendeal: €180,-

Deze aanbieding is speciaal voor vocalisten en instrumentalisten die met een bestaande backing track hun kwaliteiten professioneel willen vastleggen. Verras je vrienden met jouw versie van je favoriete song, of maak je thuisgemaakte beat compleet met een bij ons opgenomen rap. Uiteraard ook geschikt voor instrumentalisten die met een minus-one of andere bestaande opname willen opnemen en thuis niet de middelen of ruimte hebben om dit echt goed te laten klinken.

De aanbieding bestaat uit 2,5 uur opname + 1,5 uur edit/mix/mastering. 

Recording only deal: €270,-

Kom met je band, orkest of koor naar Pier K Studio en maak gebruik van onze uitgebreide microfooncollectie, instrumentarium, riante opnameruimtes en expertise. Met deze deal krijg je alle opgenomen sporen mee naar huis voor bewerking thuis of elders. Wij leveren de sessies aan als ProTools 11-bestanden of, voor gebruik in andere DAW’s als Logic en Nuendo, als losse 24-bit WAV bestanden die duidelijk gelabeld zijn en hetzelfde startpunt hebben.

De aanbieding bestaat uit 6 uur opname.

Demo/promo deal één song: €315,-

Wil je met je band bij boekers en recensenten een goede indruk achter laten, dan mag een fraaie opname van je muziek niet ontbreken. Met deze aanbieding zorg je dat je beste song goed wordt opgenomen en gemixt, met tijd om aan alle details te werken. Je kunt bij de opname je eigen backline meenemen of zonder bijkomende kosten gebruik maken van onze vleugel, drumkit, versterkers en ander instrumentarium.

De aanbieding bestaat uit 4 uur opname + 3 uur edit/mix/mastering. De uren mogen in één keer gebruikt worden of over een aparte opname- en mixsessie worden verdeeld. 

Demo/promo deal compleet: €630,-

Ga nog een stap verder dan bij onze “één song” aanbieding en zet je band op de kaart met een volledig professionele demo/promo. Met deze aanbieding neem je, afhankelijk van je wensen en workflow, drie tot vijf nummers op, met tijd om aan alle details te werken van edits en overdubs tot aan de mix. Je kunt bij de opname je eigen backline meenemen of zonder bijkomende kosten gebruik maken van onze vleugel, drumkit, versterkers en ander instrumentarium.

De aanbieding bestaat uit 8 uur opname + 6 uur editen/mixen. Mastering gebeurt achteraf en is inbegrepen in de prijs. De uren vinden verdeeld over maximaal drie dagen plaats, de tijdsindeling is verder aan jou. Na afloop van het mixproces maakt onze technicus binnen een week een master. Deze leveren wij eerst aan via internet (cd-kwaliteit en mp3 formaat). Na goedkeuring zorgen wij voor een master-cd die kan worden gebruikt voor duplicatie.

De dertigurendeal: €1350,-

Ben je met je band, orkest of koor klaar voor het produceren van een complete cd? Met dit pakket heb je alle vrijheid om hier binnen onze muren aan te werken op je eigen manier. Vanaf het opnemen van de eerste tracks tot aan het masteren van het geheel kunnen alle stappen aan bod komen. Ook bij deze deal geldt dat je eigen backline kunt meenemen of zonder bijkomende kosten gebruik kunt maken van onze vleugel, drumkit, versterkers en ander instrumentarium.

De aanbieding bestaat uit 30 uur studio, te verdelen over opname, editen, mixen en masteren. De uren kunnen naar eigen inzicht verdeeld worden over meerdere dagen. Wij leveren het uiteindelijke resultaat aan als een master disc voor verdere duplicatie, maar tussentijds kunnen ook voorlopige mixen worden gestuurd via internet, zodat je op je gemak thuis kunt naluisteren wat er in de studio is bereikt.

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday