Ga direct naar inhoud

Talent aan de Top

Ook dit seizoen hebben er weer audities plaats gevonden voor Talent aan de Top, het geheel gesponsorde multidisciplinaire talentenprogramma dat Pier K twee seizoenen geleden is gestart.

De talenten

De talenten zijn Daniël de Putter, Julian Baas, Tygo de Vries, Kiki van den Wollenberg, Koen Wessels, Anne Verbeek, Roos Mioulet en Adelheid Kolkman. De auditiecommissie was onder de indruk van de leerlingen: van hun optreden, hun mogelijkheden, niveau en van hun passie voor de kunsten.

Persoonlijk & gezamenlijk traject

De talenten kiezen in overleg met hun docent en rekening houdend met de aanbevelingen van de commissie een individueel traject waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast volgen ze met de groep van acht talenten een gezamenlijk traject van lessen Alexandertechniek, een kunstzinnig en educatief uitstapje en het maken van een voorstelling.

De voorstelling Mijnheer Bach! Mijnheer Bach! Amalia ik kan niet slapen

Zondag 25 maart heeft de gezamenlijke voorstelling van deze groep talenten plaats gevonden. Musicalnieuws.nl was bij de voorstelling aanwezig. Op de website vind je de recensie en het fotoverslag

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday