Ga direct naar inhoud

Talent aan de Top

Ook dit seizoen hebben er weer audities plaats gevonden voor Talent aan de Top, het geheel gesponsorde multidisciplinaire talentenprogramma dat Pier K een paar jaar geleden is gestart.

De talenten

De talenten zijn Bram Matthiese (piano), Luc Krebbers (saxofoon), Lewis Stodart (musical), Tessa Preitschopf (musical), Remco Visser (selectieklas musical), Avelon Moody (jongerenatelier), Dana Dekker (jongerenatelier), en Jordi de Vetten (tekenen en schilderen). De auditiecommissie was onder de indruk van de leerlingen: van hun optreden, hun mogelijkheden, niveau en van hun passie voor de kunsten.

Persoonlijk & gezamenlijk traject

De talenten kiezen in overleg met hun docent en rekening houdend met de aanbevelingen van de commissie een individueel traject waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast volgen ze met de groep van acht talenten een gezamenlijk traject van lessen Alexandertechniek, een kunstzinnig en educatief uitstapje en het maken van een voorstelling.

De voorstelling 'De koning sterft'

Zondag 16 juni as. vindt de gezamenlijke voorstelling 'De koning sterft' van deze groep talenten plaats bij Pier K Hoofddorp.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday