Ga direct naar inhoud

Talentorkest

Ben je meer dan gemiddeld gemotiveerd en getalenteerd op je instrument en vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten (12-19 jaar) klassieke muziek te maken? Dan is het Talentorkest misschien wel iets voor jou! Zowel strijkers, blazers als pianisten vormen dit ongeveer 15 koppige orkest onder leiding van Misha Sporck. Hij studeerde hoorn, compositie en directie aan het Conservatorium van Amsterdam. Heb je zin, ambitie en motivatie? Overleg met je instrumentale docent, zodat je je in het lopende seizoen kunt gaan voorbereiden op de audities. Die vinden altijd plaats aan het einde van het cursusjaar in juni/juli.

“In het Talentorkest werken we hard om de muziek zo goed mogelijk te spelen. Na een paar repetities klinkt het muziekstuk dat we repeteren ook al echt goed en mooi. Daarvoor moet iedereen ook thuis studeren op de partijen. Allemaal beleven we plezier aan de mooie muziek. We spelen muziek van Mozart tot aan The Pirates of the Caribbean. Maar naast de muziek is het onderlinge contact ook belangrijk. De repetities zijn ook heel gezellig en tijdens het repetitieweekend in januari is er ook ruimte voor andere leuke activiteiten.”

De all-in prijs voor het seizoen 2020-2021 is € 823,-

Daarvoor krijg je een aantal extra’s en vragen we ook iets extra’s:
• 40 minuten instrumentale les per week van je eigen instrumentale docent bij Pier K
• Iedere woensdagavond van 18:30-20:00 uur een repetitie met het orkest, o.l.v. Misha Sporck
• Mogelijkheid om theorielessen te volgen
• Orkestweekend
• We vragen een grote inzet tijdens de lessen en tijdens het voorbereiden en aanwezig zijn op alle repetities
• Concerten geven en repetities bijwonen zijn natuurlijk verplicht

Heb je zin, ambitie en motivatie? Overleg met je instrumentale docent, zodat hij/zij je op kan gaan geven voor de audities. Deze audities vinden plaats aan het einde van het seizoen in juni/juli. Zowel nieuwkomers als gevestigde leden doen auditie om het volgende seizoen (weer) mee te kunnen spelen.
Stel je vragen aan Erica de Ridder, coördinator van het Talentorkest.

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday