Ga direct naar inhoud

Verhuur van ruimtes

Pier K heeft twee unieke locaties in Haarlemmermeer met vestigingen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Bent u op zoek naar een creatieve en inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst met workshop op maat voor uw bedrijf? Pier K biedt diverse mogelijkheden en een groot scala aan workshops waarvoor u terecht kunt in onze inspirerende zalen voor bijv. beeldende kunst of dans en theater. Zoekt u als amateurvereniging/dansschool oefenruimte of een theaterzaal voor een eindpresentatie? Kijk op de website van Het Cultuurgebouw voor 360gr. filmpjes en plattegronden.Bel onze afdeling verhuur & sales op telefoonnummer 023 566 95 65 of stuur een e-mail naar verhuur@hetcultuurgebouw.nl  voor meer informatie over de mogelijkheden. Bij Pier K Nieuw-Vennep kan men terecht voor feesten, bruiloften, recepties en meer. Neem ook daarvoor contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Zakelijke evenementen en congressen

Voor zakelijke evenementen en congressen kunt u contact opnemen met 023 55 63 710 of verhuur@hetcultuurgebouw.nl. Meer informatie is te vinden op de website van Het Cultuurgebouw.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday