Ga direct naar inhoud

Nieuw-Vennep

Pier K Nieuw-Vennep, ontworpen door architect Joost Ector, heeft een bijzondere en artistieke uitstraling. Naast een mooie theaterzaal, beschikt Pier K Nieuw Vennep ook over een auditorium, multifunctionele zalen en een sfeervol theatercafé (Pier Kafé). Deze kan in zijn geheel worden afgehuurd.

Auditorium

Het Auditorium beschikt over 80 zitplaatsen en is ideaal voor kleine theater-, zang-, of bandvoorstellingen. De oppervlakte van het auditorium beslaat 96m².
Pier Kafé Nieuw-Vennep

Pier Kafé

Het Pier Kafé kan gebruikt worden als foyer. Van de bar kan op aanvraag gebruikt gemaakt worden. De oppervlakte van het Kafé bedraagt 100m² en er kunnen maximaal 100 gasten in. Er zijn 60 zitplaatsen in het Kafé. Het Pier Kafé beschikt over een vaste beamer met groot scherm, een klein podium en mogelijkheid tot het optreden en inhuren van een (Pier K) band (diverse samenstellingen en muziekstijlen.

Theaterzaal

De theaterzaal beschikt over een uitschuifbare publiekstribune. Met 152 zitplaatsen op 171m² is deze zaal uitermate geschikt voor optredens of lezingen voor een groot publiek. Klik hier voor een plattegrond van de Theaterzaal. Net zoals in Hoofddorp is deze zaal uitstekend uitgerust voor wat betreft licht en geluidsvoorziening. Klik hier voor een volledige techniek lijst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, heeft u speciale wensen, of ontvangt u graag vrijblijvend een offerte? Bel onze afdeling verhuur & sales op telefoonnummer 023 566 95 65 of stuur een e-mail naar info@pier-k.nl
© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday