Ga direct naar inhoud

Zomerklassen

Zomerklas Theater

Loopt jouw cursus ten einde, maar ben je nog helemaal niet toe aan die saaie zomervakantie? Of wil je gewoon een keer uitproberen? In juni organiseert Pier K een aantal zomerklassen van vijf lessen voor kinderen en jongeren. 

Zomerklas dans

Dans als de dansers in de videoclips, als de acteurs in een grote musical of helemaal als jezelf in je eigen freestyle. Even helemaal los! Er zijn zomerklassen voor verschillende leeftijdsgroepen tussen de 12 en 21 jaar. Meer informatie en inschrijven. 

Zomerklas theater of musical

Met leeftijdsgenoten in vijf lessen aan een voorstelling werken en deze opvoeren in een theaterzaal met publiek? Dat is wat we gaan doen in deze zomerklassen! Voor iedereen tussen de 8 en 15 jaar oud. Meer informatie en inschrijven. 

Zomerklas camera acteren

Leer alle skills die je nodig hebt om voor de camera te staan en in de laatste les je eigen vet coole vlog te maken. De lessen worden gegeven door Gonca Karasu. Zij speelt o.a. in tv-series als Celblok H, Flikken Maastricht en Danni Lowinski. Voor jongeren van 12 t/m 21 jaar. Meer informatie en inschrijven.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday