Ga direct naar inhoud

Martin Nijdam

Docent keyboard

Wanneer is jouw liefde voor muziek begonnen en wat heb je gedaan voordat je van muziek maken je werk maakte?
Al vanaf dat ik klein was vond ik alle instrumenten waar een klavier aan zat heel interessant. Of het nu een kerkorgel, piano, hammondorgel of synthesizer was, ik vond en vind het ontzettend leuk om er op te spelen. Omdat ik zowel klassieke muziek als popmuziek leuk vond, heb ik daarom ook twee opleidingen gekozen en voltooid aan het Conservatorium (een klassieke en een pop/jazz opleiding).

Kun je iets vertellen over de manier waarop je lesgeeft?
Ik probeer zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de muzikale belevingswereld van de leerling. Dus hou je van een bepaald soort muziek, dan proberen we die zoveel mogelijk te gebruiken zodat je er meteen nog meer plezier aan beleeft!

Wat vind je het leukste aan lesgeven?
Iedere leerling heeft zijn eigen karakter en verwachtingen bij het leren bespelen van een instrument. iIk vind het leuk om daar een zo goed mogelijk leerplan bij voor te stellen.

Wat doe je naast het lesgeven bij Pier K?
Ik heb mij gespecialiseerd in het componeren en produceren van muziek bij beeld, maar daarnaast speel ik ook graag met andere muzikanten in verschillende formaties.

 

Cursussen van deze docent

Muziek en computer

Muziek en computer

Van een pril muzikaal idee tot een volwaardige audio-productie. Je kunt het echt zelf en in deze cursus leer je hoe.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday