Ga direct naar inhoud

Teresa Jaldon

Docent dans

Sinds ik in 1996 uit Andalusië naar Amsterdam ben gekomen, heb ik hier altijd met veel plezier flamencolessen gegeven. Sinds een paar jaar geef ik ook lessen in Hoofddorp. Flamenco is een heel interessante en veelzijdige dans. Ik ben blij dat ik ermee ben opgegroeid en ik vind het ontzettend leuk om deze dans aan anderen over te brengen.

Je ziet hoe een groep die in september begint, naar elkaar toegroeit en aan het einde van het seizoen een complete dans kan uitvoeren. Flamenco is echt voor iedereen. Iedereen kan een eigen invulling geven aan de dans. Flamencodansen is een heel positieve ervaring en goed voor geest en lichaam. Van flamencodansen word je vrolijk en voel je je beter. Het is ook goed voor je zelfvertrouwen. Je leert een mooie houding aannemen en het is goed voor je conditie en coördinatievermogen. En tenslotte, we hebben gewoon altijd plezier.

 

Cursussen van deze docent

Flamenco basis

Heb je zin om temperamentvol en gepassioneerd te dansen? Met deze cursus flamenco waan je je in het zonnige zuiden.

flamenco

Flamenco intermediate

Meer choreografie en gevorderde flamencotechnieken! 

flamenco

Flamenco 60+

Het is nooit te laat om flamenco te leren dansen!

Teresa Jaldon
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday