Ga direct naar inhoud

Dennis ten Vergert

Docent musical en theater

Ik heb gestudeerd aan de Muziektheateracademie van het Rotterdams conservatorium: Codarts. Tijdens mijn studie was ik al erg actief, zo stond ik in het weekend op het podium als leadzanger van de succesvolle 11-koppige coverband 2thepoint en deed ik mee aan verschillende televisieprogramma's waaronder het Nationaal Songfestival.

Na mijn opleiding was ik te zien als Muis in de gelijknamige kindervoorstelling en tegelijkertijd mocht ik meedoen aan de spannende race voor de rol van Tarzan in het programma ‘Wie wordt Tarzan?’. Tijdens deze zoektocht bracht ik een bezoek aan New York waar ik op 42nd street intensief heb samengewerkt met de legendarische Phil Collins. Ik mocht uiteindelijk de rol van understudy Tarzan op mijn nemen.

Verder was ik onder andere te zien in de musicals Joe, Anatevka, Soldaat van Oranje, waar ik twee keer per week Erik Hazelhoff speelde en speelde ik de hoofdrol in Notre Dame de Paris waarmee ik een half jaar door Azie heb getoerd. Ik geef met veel plezier les bij Pier K elke keer probeer ik weer het beste uit de leerling naar boven te halen.

 
Dennis ten Vergert
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday