Ga direct naar inhoud

Nadine Van Oostende

"Het leuke van lesgeven aan kinderen is hen laten verrassen door hun eigen kunnen. Dat je ze kunt laten ontdekken wat je allemaal kunt met wat klei, papier, vetkrijt of verf. En hoe dan zelfs de grootste kletskousen stil worden als ze voor een èchte schildersezel mogen gaan staan en vervolgens helemaal op gaan in hun werk. Want wat is er nu mooier dan staand een schilderij maken zoals het een echte kunstenaar betaamt? Ze gaan altijd trots naar huis en dan ben ik blij omdat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan hun zelfvertrouwen."

Nadine van Oostende studeerde in 2014 af als docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2017 is zij werkzaam bij Pier K als docent Beeldend. Nadine was voordat zij aan haar kunstopleiding begon werkzaam als pedagogisch medewerker. Binnen Pier K geeft zij les aan peuters en kleuters. ”Mijn opgedane kennis in de kinderopvang en mijn passie voor beeldende kunst vallen hier samen”.

 
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday