Ga direct naar inhoud

Shaneequa Thelissen

Ik geef sinds september 2017 les bij Pier K.

Als klein meisje wist ik al dat ik iets met musical wilde gaan doen. Zo zat ik zelf vroeger op dans- en zangles en gaf vaak optredens aan vrienden en familie. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in Amsterdam. Ik heb in verschillende voorstellingen gespeeld, waaronder de musical ‘Ali Baba en de 40 rovers’ van theater Terra en ‘Trouwens’ van de Amsterdamse Toneelschool. Verder was ik twee jaar lang op televisie te zien in de serie 'Spangas' waarin ik de rol van Katou speelde. In 2009 gaf ik mijn eerste musicalles aan kinderen. Sindsdien is mijn passie voor het lesgeven gegroeid en ik geniet nu volop van mijn werk als musicaldocente. Naast musicallessen ben ik ervaren met het geven van workshops. Ook ben ik werkzaam als zangdocente.

Het geven van musicallessen is een grote passie van mij! Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich veilig voelen in de lessen, veel plezier hebben, maar ook leren wat hard werken is. Het is namelijk lastig om de drie disciplines: zingen, dansen en acteren te combineren. De kinderen zijn leergierig en het is fantastisch om hun talenten en persoonlijkheden te zien groeien en ze hierin te begeleiden.

 

Cursussen van deze docent

Musical

Musical 5 tot 6 jaar 15 lessen

We gaan zingen en dansen op bekende liedjes uit musicals voor kleuters. Waar wacht je nog op? Kom!

kleuterdans

Kleuterdans 10 lessen

Kijk ik dans! Ontdek de beweeglijkheid van je lichaam.

Musical 6 tot 8 jaar 30 lessen - 1,5 uur

Een mix van theater, zang en dans.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday