Ga direct naar inhoud

Deborah de Liever

Docent muziek

Wanneer is jouw liefde voor muziek begonnen en wat heb je gedaan voordat je van muziek maken je werk maakte?
Na de middelbare school studeerde ik psychologie en werkte daar ook al in. In die tijd ging ik op zangles en in het koor van de Universiteit en dat heeft me zo gegrepen dat ik eerst Muziekwetenschap ben gaan studeren en daarna Zang Klassiek.

Kun je iets vertellen over de manier waarop je lesgeeft?
Ik wil heel graag mijn liefde voor muziek en zang doorgeven aan alle generaties en ik houd van heel veel verschillende stijlen. Dit geldt voor zowel mijn lessen aan de hele kleintjes (Muziek op Schoot en Ontdek Muziek) als voor mijn koren. Ook is er altijd ruimte voor eigen inbreng in de lessen.

Wat vind je het leukste aan lesgeven?
Mijn passie doorgeven en anderen daarmee aansteken en mensen laten genieten van muziek en zingen. Verder houd ik heel veel van het afwisselende van mijn werk en het contact met mensen, groot en klein.

Wat doe je naast het lesgeven bij Pier K?
Naast mijn werk bij Pier K ben ik zzp’er en geef ik lessen op verschillende locaties aan verschillende doelgroepen en dirigeer ik nog meer koren. Ook heb ik verschillende collega’s waar ik mee optreed.

Kijk ook eens op mijn social media kanalen (https://www.facebook.com/DeborahDeLiever, https://www.facebook.com/PLONSMuziekAmstelveen, https://www.linkedin.com/in/deborah-j-de-liever-8b620a4b/) of op mijn website

 

Cursussen van deze docent

Muziek voor dreumesen

We gaan nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken. Doen jullie mee?

Muziek voor peuters 2 jaar

Kom zingen, kom dansen, kom leren en ontdekken! Het is tijd voor muziek met peuters. Doe je mee?

Muziek voor peuters 3 jaar

Hee kleine man en kleine jongedame! Het is weer tijd om muziek te maken. Ga maar zitten in de kring, want we gaan starten.

Muziek voor baby's

Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met muziek! Dus kom samen met je baby gezellig zingen en muziek maken.

Ontdek Muziek

Hee! Welkom in de wondere wereld van de muziek. Ga je mee op ontdekkingstocht? Er is zo veel leuks te ontdekken. We gaan beginnen, kom gauw!

kinderkoor

Kinderkoor Zing! 6-9 jaar 15 lessen

Ben je gek op zingen? Kom gezellig meezingen bij kinderkoor Zing!

Koor

Meerzingkoor Badhoevedorp

Hou je van zingen? Zing dan mee, want bij het Meerzingkoor zijn nieuwe stemmen altijd welkom.

Koor

Koor Vijfhuizen Viva la Musica

Viva la Musica, dat betekent ‘leve de muziek’. Is zingen ook jouw lust en je leven? Meld je dan gauw aan en laat je horen.

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday